Kontaktni obrazec
Prijava napak: (041) 782 172
ktvradenci@kabelnet.net
Stanje omrežja: Normalno
 
 
 

Niste doma in bi si radi ogledali tekmo, serijo ali vaš priljubljen film na svojem pametnem telefonu ali tablici?


Predvajaj.si logo

Aplikacija Predvajaj.si je nova storitev v našem kabelskem sistemu, katera omogoča ogled TV programov na mobilnem telefonu ali tablici, v živo ali z možnostjo časovnega zamika do 72 ur nazaj. Aplikacija deluje na operacijskem sistemu Android in IOS. Potrebna je povezava do interneta preko mobilnega podatkovnega omrežja ali Wi-Fi. Storitev deluje kjerkoli v Sloveniji v vseh slovenskih fiksnih in mobilnih omrežjih, ter preko spletnega portala (www.predvajaj.si). Aplikacijo si lahko naložite preko Google Play (Android) ali preko Apple store (IOS). Dodatno k 72 urnemu časovnemu zamiku za nazaj, aplikacija omogoča tudi elektronski programski vodič (EPG).

Za uporabo potrebujete geslo, ki ga pridobite s plačilom mesečne naročnine v znesku 3,00 €. Geslo za aplikacijo Predvajaj.si je v paketu XL in XXL všteto v ceno paketa.


Ste zamudili pomembno tekmo, serijo ali film?


casovni zamik

Naročniki, kateri želite časovni zamik na TV sprejemniku, ki nima Android sistema lahko le tega dobite za mesečno naročnino 5,00€ in nakupom zunanjega sprejemnika, za enkratni znesek 40,00 €. Na tem sprejemniku, ki mora imeti povezavo do interneta, bo delovala aplikacija Predvajaj.si, katera omogoča 72 urni časovni zamik za nazaj in elektronski programski vodič (EPG).

Dostop do aplikacije Predvajaj.si lahko pridobijo samo naročniki s sklenjeno naročnino vsaj za TV in internet.